Pavaje rezidentiale, beneficii 2 in 1. Practic si estetic

Pavaje rezidentiale, beneficii 2 in 1. Practic si estetic

Pavaje rezidentiale: Banalul nu-si are locul in gradinile cu prestigiu! Se poarta culoarea, ineditul si suprafetele cu… personalitate.

Practic si deosebit de estetic, pavajul ramane prima optiune a celor care vor curti/gradini elegante, personalizate si perfect functionale. La toate acestea se mai adauga pretul accesibil si instalarea simpla, deosebit de rapida.

Suprafetele pavate sunt avantajose pentru toate tipurile de spatii exterioare. Rezista foarte bine in timp, sunt aderente, rezista la murdarie si pete, sunt usor de adaptat in orice spatii si pot crea mozaicuri spectaculaose!

Un alt avantaj este acela ca pavajul poate fi relocat, fara probleme, atunci cand vrei o noua schimbare, ori atunci cand trebuie sa efectuezi diverse lucrari subterane.

Cu paveje rezidentiale ai confort la superlativ si amenajari de top, indiferent de stiluri, exigente ori bugete!

Pavaje-Armonie, culoare si confort

Asfaltul turnat in curte este demodat! Pietrisul, incomod. Marmura, pretentioasa si greu accesibila. Aleile batatorite, la voia sortii, de timp si pasi, sunt inestetice si impracticabile. Pentru cei care vor alternative exista pavajul.

Cu pavaje curti sau pavaje gradina obtii amenajari de 5 stele, in cel mai scurt timp si fara investitii majore.

Cate proiecte, atatea tipuri de pavaje rezidentiale! Practic, poti crea suprafete unice, cu minimum de efort si imaginatie. Pavajele sunt disponibile intr-o gama impresionanta de culori, forme si imbinari.

Mozaicuri inedite, aderente si rezistente in timp. Pe scurt, pavaje de la A la Z!

Top 7 avantaje pavaje rezidentiale

  1. Rezistenta maxima : pavajul se comporta excelent la abraziune si uzura. Fie ca vorbim despre pavaj rezidential ori despre cel pietonal, pavajul, in general, este construit sa reziste. Oscilatiile de temperatura, umiditatea excesiva, inghetul, razele UV, solutiile chimice ori murdaria nu au niciun efect asupra materialului. Datorita densistatii, omogenitatii si aditivilor, pavajul rezista, inclusiv, la rupere. Nu crapa, nu apar fisuri, nu se decoloreaza.

 

  1. Design si adaptabilitate: gratie gamei de culori, pavajul permite amenajari originale si imbinari cel putin interesante. Practic, pavajul se preteaza oricaror amenajari si decoruri, fie ca vorbim despre spatii rustice, moderne sau clasice. In plus, pavajul permite improvizatii. De pilda, poate fi utilizat strict pentru a sublinia anumite detalii din gradina, sau poate lua forma unor borduri pentru gradinitele cu flori. Prin pavare gradina se obtine o nota distincta, o amenajare personalizata.

  1. Inlocuire usoara: chiar daca este facut sa reziste zeci de ani, poti renunta oricand la el. Il poti schimba, iar acest procedeu este foarte simplu si nu presupune santier. In plus, daca o pavela s-a spart, poate fi inlocuita fara probleme si fara a fi afectate restul elementelor.

 

  1. Montaj rapid si ieftin: pavajul se fixeaza, simplu si rapid, pe nisip, iar costurile de montaj sunt reduse. Zonele pot fi utilizate imediat dupa montare.

 

  1. Intretinere usoara: pavajul se curata cu o carpa, sau se matura simplu si fara efort. Suprafetele arata impecabil chiar si peste ani.

 

  1. Pret accesibil

 

  1. Gratie materialelor din care este fabricat, pavajul ramane ”prietenos” cu mediul inconjurator.

 

Primul pas pentru pavare gradina

Daca iti doresti o curte/gradina unicat este ideal sa folosesti materiale de calitate, in gama completa. TopGradini, specialist in amenajari gradini de la A la Z, iti propune pavaje curtipavaje rezidentiale, in zeci de variante, pentru orice tip de amenajare.

Esti adeptul stilului antic, ori pasionat de stilul clasic? Cu TopGradini esti in tendinte! In plus, ai delimitari, garduri/ziduri si elemente de decor in armonie perfecta cu pavaje rezidentiale.

Pavajele au finisaje speciale, rezistenta sporita la inghet/dezghet si sare de degivrare, rezistenta la uzura, rezistenta la toate tipurile de trafic (pietonal, mediu, greu) si sunt disponibile in mai multe variante de culoare.

Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!